vineri, 18 decembrie 2015

Misiunea Apollo o mare minciuna, aselenizarea americanilor o minciuna

La 15 ani după moartea lui Stanley Kubrick, cercetătorul care a fost primul care a avut îndoieli în ceea ce privește aselenizarea pe Lună,... thumbnail 1 summary
La 15 ani după moartea lui Stanley Kubrick, cercetătorul care a fost primul care a avut îndoieli în ceea ce privește aselenizarea pe Lună, au fost date informații despre acest eveniment. El a dat un interviu, cu condiția ca acesta să fie dat publicității, la 15 ani după moartea sa.

Americani mint mult si asta se vede pe fata lor cum sa te duci pe luna si sa te intorci inapoi iti trebuie tehbologie foarte avansata, pui un steag si gata te intorci pe pamant trebuia sa aduca multe roci sa vedem ce contine acel praf de pe luna.
El consideră că, toate misiunile Apollo sunt o mare minciună, pe care americanii au prezentat-o omenirii. O mare diversiune. Americanii nu au pus piciorul pe Lună.

Kubrick a fost unul dintre colaborării NASA pe parcursul proiectelor Apollo. El a lăsat în testamentul său, un interviu pe care moştenitorii trebuiau să-l dea publicității, după 15 ani, de la moartea sa. El nu a fost sigura persoană care a avut suspiciuni cu privire la proiectele Apollo.

Suspiciunile au început cu imaginile și pozele, pe care NASA le-a prezentat și susținut că sunt luate de pe suprafața Lunii. În poze nu există stele pe cerul lunar. Drapelul pe care astronauții l-au înfipt în solul lunar se mișca, flutura, în condițiile în care Luna nu are atmosferă. Acesta ar fi trebuit să fie imobil.
În toate imaginile prezentate omenirii nu există urme de aselenizare. Toate fotografiile au în fundal aceeași imagine și probele pot continua.

Ceea ce este mai interesant este o ipoteză lansată de către astronomi, referitor la centura Van Allen, care se află în orbita Lunii, și care are o radiație foarte ridicată.

Trecerea printr-o astfel de centură radioactivă este imposibilă. Chiar dacă astronauții se aflau în naveta spațială, radioactivitatea era atât de puternică, încât nicio persoană nu ar fi putut rămâne în viață. După 12 ore, aceste persoane care intrau în această zonă, ar fi trebuit să fie decedate.


În ceea ce privește filmele sau fotografiile făcute de către astronauți, acestea ar fi trebuit să fie distruse de miliardele de rodoni care formează această centură.

Specialiștii susțin că, o persoană care este expusă câteva minute radiațiilor are simptome specifice, dureri de cap, vomă. Mulți s-au întrebat de ce Neil Armstrong, eroul omenirii din 20 iulie 1969, prima misiune Apollo, a păstrat tăcerea, a refuzat să dea interviuri, să scrie cărți.

S-a retras ca profesor, într-un colegiu și a trăit într-o discreție totală, până când a murit, în anul 2012. Atunci când a fost abordat de către jurnaliști și întrebat de ce nu există nicio fotografie cu el pe Lună, acesta a evitat subiectul.

Cel care apare în toate fotografiile este Buzz Aldin, colegul său. În iunie 2015, specialiștii ruși au transmis o scrisoare marilor cotidiene, în care arătau că misiunile Apollo sunt cea mai mare minciună a umanității. Rușii se întrebau unde sunt cele 400 de kilograme de rocă lunară, pe care nimeni nu le-a văzut sau analizat.

Rușii au cerut specialiștilor de la NASA filmul original al aselenizării misiunii Apollo11. NASA susține că acest film nu mai există. Fie s-a pierdut, fie a fost șters.  Să fi fost misiunea Apollo 11 cea mai mare minciună a secolului al XX-lea?

Dacă lucrurile stau așa, ar trebui să ne întrebăm câte minciuni au mai urmat și câte vor urma.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu