vineri, 18 decembrie 2015

America crede in extraterestrii?

În 17 aprilie 1997, satelitul GEOS 9 transmite o fotografie în care un obiect gigant zbura deasupra unei zone din Alaska. O jumătate de or... thumbnail 1 summary
În 17 aprilie 1997, satelitul GEOS 9 transmite o fotografie în care un obiect gigant zbura deasupra unei zone din Alaska. O jumătate de oră mai târziu, obiectul se îndrepta către Vancouver Island.

În același timp, o fotografie trimisă de un alt satelit prezintă un obiect gigant, deasupra Pacificului, la 80 de kilometri distanță de San Francisco.

O oră mai târziu, gigantul obiect apare deasupra zonei din Alaska. Obiectele aveau forma unor pătrate cu o lungime de 40 de kilometri.

La ora 11, satelitul transmite o altă imagine cu un alt obiect care staționa deasupra statului Colorado. Lungimea acestuia era de 20 de kilometri. Armata americană este în stare de alertă și ia măsurile impuse pentru apărarea statului Colorado. Autoritățile au refuzat să dea detalii asupra stării de alertă.

A doua zi, în 18 aprilie, autoritățile americane dau un comunicat în care anunță că nu a existat un pericol real. Din cauza unor probleme tehnice, satelitul a transmis niște fotografii în care obiectele gigant erau reproduse eronat și că ele nu existaseră în realitate.

Multe persoane s-au întrebat, dacă au fost imagini denaturate de problemele tehnice ale satelitului, de ce s-a emis alertă generală în Colorado? Se știe faptul că, un satelit poate transmite imaginea unui obiect foarte mic. Cum ar fi putut să transmită eronat imaginile unor obiecte gigant de 40 de kilometri?
În 15 martie 1997, în apropiere de Ottawa, locuitorii au fost martorii unui eveniment ieșit din comun. Au văzut pe cer, două obiecte zburătoare, de culoare portocaliu, care au survolat localitatea și s-au oprit deasupra unui râu din apropierea localității.

Ca și dimensiuni, cele două obiecte erau mai mari ca o lună plină. Obiectele au staționat deasupra râului, la o înălțime de 300 de metri. S-a apreciat că ele aveau peste 15 metri lungime și aveau o formă sferică.
Timp de 40 de minute, localnicii au putut vedea aceste stranii apariții.

În aceeași zi, doi piloți americani, de pe două avioane de linie, au raportat prezența a trei obiecte zburătoare, în apropierea celor două avioane, în momentul în care survolau statul Arizona.
Cu o zi înainte, în 14 martie, locuitorii orașului Gatineau, Canada, au putut vedea două obiecte zburătoare, în formă de sferă și de culoare portocaliu.

În 11 martie, în Virginia de Vest au fost observate trei obiecte luminoase, de culoare portocaliu, care au survolat zona, la o altitudine de câteva sute de metri. În 17 martie, șase piloți care se aflau într-un avion au raportat că, avionul în care se aflau a fost însoțit câteva minute, de trei OZN de dimensiuni mari. Avionul survola statul Arizona.

Poate cel mai important moment a fost în noaptea de 13 martie când locuitorii orașului Tucson, Arizona, au fost martorii apariției a trei obiecte zburătoare, de dimensiuni mari. Chiar guvernatorul statului Arizona, care se afla în localitate a fost martorul acestor apariții.

Anul 1997 rămâne în istoria secretă a SUA, ca fiind anul în care americanii trebuiau să înceapă războiul contra extratereștrilor.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu