vineri, 18 decembrie 2015

Copilul indigo care a uimit omenirea

Baiatul care pretinde ca a trait pe Marte si ca are o misiune de indeplinit peTerra, alaturi de alti copii supradotati ca si el – numiti ... thumbnail 1 summary
Baiatul care pretinde ca a trait pe Marte si ca are o misiune de indeplinit peTerra, alaturi de alti copii supradotati ca si el – numiti „copiii indigo”, a atras nu doar atentia amatorilor de senzational, ci a comunitatii stiintifice.
Articolul pe care ziarul „Pravda” i-l dedica in 2004 l-a facut celebru si a fost tradus in numeroase alte limbi, iar de atunci, micul Boris Kiprianovici, alintat de familieBoriska, e urmarit cu interes atat de specialisti, cat si de cei preocupati de misterele lumii. S-a nascut la 11 ianuarie 1996, in orasul Volski din regiunea rusaVolgograd, intr-o familie din clasa medie (mama-medic dermatolog, tatal-ofiter in rezerva), Boris a provocat de la bun inceput uimire.
A fost capabil sa-si mentina capul la numai 15 zile si sa-si priveasca mama in ochi, performante pe care bebelusii le reusesc abia la cateva luni. A rostit primul cuvant cand avea 4 luni, iar la varsta de 7 luni, inspirat de ce a vazut pe un perete, a construit prima propozitie: „Vreau un cui”.
La varsta de un an si jumatate, copilul putea deja sa citeasca titlurile mari din ziare. Cateva luni mai tarziu a desenat folosind culorile violet si galben, iar specialistii care i-au analizat „pictura” au tras concluzia ca e vorba de contururi umane, cu aurele lor energetice. La gradinita, Boris si-a socat educatoarele cu memoria exceptionala si o abilitate incredibila de a acumula noi informatii, dar si de a folosi notiuni complicate, cu mult peste puterea de intelegere a unui prescolar.
Boriska si-a speriat parintii insirand numele planetelor sistemului nostru solar, ba chiar si ale satelitilor si ale altor galaxii, ei crezand ca baietelul lor si-a iesit din minti. Abia cand au verificat in tratatele de astronomie au constatat ca micutul vorba „ca din carti”. Micul profet ii avertiza pe oameni despre necazuri si boli viitoare, ceea ce a creat o reputatie nefavorabila parintilor sai”, a titrat presa rusa. Lumea a aflat repede despre acest baietel iesit din comun, dar putini au fost cei dispusi sa il ia in serios.
La varsta de 5 ani, Boriska a inceput sa vorbeasca despre o planeta numita Proserpina, care ar fi disparut cu sute de mii sau poate chiar milioane de ani in urma. Parintii au fost din nou uimiti, fiindca nimeni in casa lor nu pomenise vreodata acest nume. Micutul a povestit ca Proserpina a fost lovita si sfaramata in bucatele, dar ca locuitorii ei au reusit sa se teleporteze in a cincea dimensiune, pe care o descriu drept „lume paralela”.
Pe atunci, el se afla pe Marte, de unde soarta Proserpinei a fost observata cu mare atentie. Boriska mai sustine ca parte din copiii planetei disparute au ajuns, sub o forma sau alta, pe Pamant, „ceea ce ar explica de ce se nasc aici micuti care par sa-si aminteasca o viata anterioara traita in alt colt de univers si care se descriu pe ei insisi drept extraterestri”, dupa cum a notat presa rusa.
Interesant este faptul ca, in 2005, deci mult mai tarziu decat l-a pomenit baietelul, numele Proserpina a fost propus pentru a zecea planeta descoperita in sistemul nostru solar (situata teoretic dupa Neptun si avand de trei ori dimensiunile lui Jupiter), problema fiind ca denumirea fusese data, in 1985, asteroidului 399.
Boris a mai povestit de-a lungul timpului, printre altele, ca a trait in repetate randuri pe Marte, „o planeta locuita si acum, dar in subteran, dat fiind ca acolo s-ar fi produs o catastrofa nucleara, soldata cu pierderea atmosferei”. Potrivit baiatului, martienii respira gaz, nu oxigen, si de aceea nu imbatranesc, precum pamantenii.
El mai sustine ca a zburat de nenumarate ori de pe Marte catre Terra, dar si catre Jupiter, la bordul unor navete spatiale pe care uneori le pilota singur. Baiatul a mai relatat si despre prietenul sau…Lemurian, care avea „ca si restul populatiei, 9 metri inaltime”, si care a pierit chiar sub ochii lui, ucis de o stanca in timpul unui urias cataclism terestru. „Nu l-am putut salva. Destinul nostru este sa ne intalnim in aceasta viata”, spune baiatul.
Interesant este faptul ca povestea lui despre existenta si disparitia civilizatiei Lemuriene a fost confirmata de un respectat profesor, Sumathi Ramaswamy, care a publicat, la editura Universitatii din California , cartea intitulata:”The Lost Land Of Lemuria”.
„Baiatul de pe Marte” mai sustine ca pamantenii vor descoperi invataturi pretioase sub o piramida inca nedescoperita. Potrivit lui Boriska, viata pe Pamant se va schimba „odata ce Sfinxul va fi deschis”, adica va fi declansat mecanismul aflat in zona urechii statuii

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu