Sucul de sfeclă roșie, măr și morcov sau băutura miraculoasă, așa cum a
fost denumită această licoare de către chinezi, are proprietăți
detoxifiante și antioxidante. În plus, sucul de sfeclă roșie, măr și
morcovi contribuie la prevenirea dezvoltării celulelor canceroase. Iată
care sunt principalele beneficii ale sucului de sfeclă roșie, măr și
morcov!
Sucul de sfeclă roșie, măr și morcov este o băutură
naturală 100%, extrem de sănătoasă, dar și foarte simplu de preparat.
Un bolnav de cancer pulmonar din China (Seto) susține că a reușit să se
vindece de această boală bând, timp de trei luni de zile, această
licoare.
Printre beneficiile sucului de sfeclă roșie, măr și morcov: inhibă dezvoltarea celulelor canceroase
Efectele
combinate ale celor trei ingrediente sunt absolut miraculoase. Doar un
pahar cu suc de sfeclă roșie, măr și morcov ne dă energia și necesarul
de vitamine și minerale pentru o zi întreagă. Printre beneficiile
sucului de sfeclă roșie, măr și morcov se regăsește și faptul că această
băutură este eficientă în păstrarea sănătății organelor, în special a
ficatului și a rinichilor.
De asemenea, sucul de sfeclă roșie,
măr și morcov protejează stomacul de ulcer, și reduce riscul
constipației, datorită fibrelor din mere și din sfecla roșie. Această
băutură naturală vine și în ajutorul persoanelor care suferă de cancer,
pentru că inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.
Pe de altă
parte, sucul de sfeclă roșie, măr și morcov previne atacurile de cord și
ține sub control tensiunea arterială. În plus, licoarea întărește
sistemul imunitar și plămânii.
Înfrumusețează pielea și diminuează durerile – beneficiile sucului de sfeclă roșie, morcov și măr
De asemenea, acest suc detoxifiază, înfrumusețează pielea, elimină respirația urât mirositoare și diminuează durerile.
Pentru
sucul de sfeclă roșie, morcov și măr ai nevoie de două sfecle cu coajă,
3 mere cu coajă și 3 morcovi cu coajă. Se storc, iar sucul astfel
obținut trebuie consumat atunci.
Motivul pentru care acest suc
are atâtea beneficii pentru organism îl reprezintă substanțele conținute
de ingredientele din care această băutură miraculoasă este realizată.
Știm foarte bine că merele conțin vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, K,
zinc, cupru, magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu, sodiu și mangan.
Toate acestea te vor feri de afecțiuni precum anemie, boli
cardiovasculare și diabet zaharat.
Morcovii conțin și ei
numeroase substanțe benefice pentru organism - vitaminele A, B1, B2, B3,
B5, B6, B9, C, E si K, precum și potasiu, calciu, fosfor, magneziu și
seleniu.
Și sfecla roșie este o sursă importantă de vitamine. Ea
conține vitamina A, C, complexul de B-uri, precum și potasiu, fier,
magneziu, cupru și antioxidanți.
Și nu în ultimul rând, sucul de
sfeclă roșie, măr și morcov creste rezistența fizică a organismului,
ajutându-i pe oameni să-și prelungească programul de exerciții fizice cu
16%. O echipă de cercetători de la Universitatea din Exeter a
descoperit că nitratul conținut de sfecla roșie contribuie la reducerea
consumului de oxigen – exercițiile fizice devenind mai puțin obositoare.
sâmbătă, 5 decembrie 2015
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu
Trimiteți un comentariu